Als moeder van drie jonge kinderen herken ik als geen ander de moederliefde en de chaos die je overkomt. Ik zie het leven positief in en ben altijd op zoek naar vooruitgang met de middelen die beschikbaar zijn.

Als verloskundige bij Het Hart Verloskunde in Raalte kom ik al jaren in aanraking met  aanstaande ouders en prille gezinnen. Gedurende de tijd dat aanstaande ouders bij mij komen, ontstaat er een vertrouwensband. Ik draag het gezin aan het einde van de kraamweek over aan de jeugdverpleegkundige en het consultatiebureau voor screening, controle en begeleiding bij ouderschap.

Soms hebben ouders en de baby echter meer behoefte aan vertrouwde begeleiding aan huis en juist d√°t kan ik als babycoach bieden! Ik rij als het ware even met je mee over de snelweg die ouderschap heet. Maar ik neem net zo makkelijk de volgende afslag zodat jullie samen de rit kunnen vervolgen.

Aangesloten bij:

De Babycoach

Vereniging van draagdoekconsulenten

Dunstan babytaal

Sanne Albers
Sanne AlbersBabycoach