Als Babycoach help ik je om de balans (terug) te vinden met je baby.

Ik geef je inzicht in en antwoorden op problemen rond slapen, eten, huilen en alles wat de baby beweegt. Ik ondersteun je bij dagelijkse vragen over baby’s tot 1 jaar oud.

Voorbeelden van wat ik doe:

  • Helpen bij het ontwikkelen van ritme in een gezin.
  • Aanleren van massagetechnieken om de baby tot rust te brengen.
  • Aanleren van draagtechieken met verschillende draagdoeken bij bijvoorbeeld baby’s die gespannen zijn, reflux hebben of veel huilen.
  • Hulp bij inbakeren of juist afbouwen van inbakeren
  • Samen naar de lichaamstaal van de baby kijken en daarbij uitleg geven.

In het ene gezin deel ik vooral kennis over de ontwikkeling van de baby. In een ander gezin gaan we juist aan de slag met ritme en regelmaat. Weer ergens anders is er juist behoefte aan aandacht voor draagtechieken.

Je krijgt van mij  niet de zóveelste  tip die bij mij zo goed werkte… Maar kom bij je thuis en kijk samen met jou naar je baby, hoe de situatie is ontstaan en hoe we het nu kunnen doorbreken.

Ik verklap je alvast dat de oplossing vaak in de baby zit! Soms probeert je baby je iets te vertellen wat jij niet ziet. Met mijn kennis hoop ik dat jij inzicht krijgt in wat er gebeurt.

Ik beoordeel niet of jullie het normaal, volgens de regels of goed doen maar ben juist een coach die kijkt wat bij júllie past. En dat doe ik bij je thuis, in veiligheid en vertrouwen.

Als ouder ben je de meest deskundige persoon in de buurt van je baby. Jij kent hem of haar écht het beste! Ik coach je richting vertrouwen in jezelf als ouder en richting vertrouwen in je baby.

Ieder heeft natuurlijk zijn talent. Het mooie aan ouderschap is dat je continu bijleert. De ene ouder is een kei in voeden, de ander in wiegen, weer een ander in stoeien. Zie wat je al goed afgaat en sta open voor het leren hoe je met lastige situaties omgaat. We kunnen onze baby’s allemaal koesteren. En dat is nou net wat een baby nodig heeft! Veiligheid en nabijheid maar zo gedoseerd dat de baby wel ruimte krijgt voor ontwikkeling als de baby daar aan toe is.